Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Rectangle 212 + Rectangle 212 + Rectangle 212 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Twitter Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta.

APPLICATION PRIVACY NOTICE IN FINNISH

PÖYRYN TIETOSUOJASELOSTE KOSKIEN TYÖNHAKIJAN TIETOJA

Lue tämä tietosuojaseloste ennen kuin lähetät hakemuksesi. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa henkilötietojesi käsittelystä Pöyryn rekrytointijärjestelmässä. Jos sinulla on kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Suostumuksesi

Kun lähetät hakemuksesi Pöyrylle, annat henkilötietosi vapaaehtoisesti ja ilmaiset halukkuutesi työskennellä Pöyryllä, jolloin tietojasi voidaan käyttää avointen tehtävien täyttämisessä. Tämä voi käsittää joko tietyn yksittäisen avoimen tehtävän tai hakemustasi voidaan käyttää myös muihin Pöyryn avoimiin tehtäviin, mikäli olet näin ilmaissut.

Valitsemalla ”Hyväksyn” vahvistat, että hyväksyt tämän tietosuojaselosteen ja että tietosi ovat paikkansapitävät. Jos et hyväksy tietosuojaselostetta, valitettavasti et voi lähettää meille hakemustasi.

Kerättävä tieto

Paikkaa hakiessasi Pöyry pyytää sinua täyttämään sähköisen lomakkeen, johon tallennat henkilö- ja yhteystietosi (kuten nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero), työkokemuksesi, koulutuksesi, osaamisesi, tutkintosi, suositukset ja kiinnostuksesi. Sinua pyydetään liittämään CV:si, mutta voit liitää myös muita dokumentteja täydentämään tietoja, kuten saatekirjeen ja valokuvan. Lisäksi sinua pyydetään ilmaisemaan, mikäli haluat että hakemustasi voidaan käyttää myös muihin avoimiin tehtäviin Pöyryllä sekä kertomaan sinua kiinnostavat tehtävät.

Tallentamasi tiedot voidaan yhdistää myös muuhun rekrytointiprosessin aikana kerättyyn tietoon (esimerkiksi haastatteluissa, arvioinneissa ja suosittelijoilta saadut tiedot). Kaikki tämä tieto tallennetaan Pöyryn rekrytointijärjestelmään.

Tiedon käyttö

Tietosi voidaan jakaa Pöyryn henkilöstöhallinnon sisällä sekä liiketoiminnalle (esimerkiksi kyseiseen avoimeen tehtävään liittyvä johto), jotta voimme määritellä kuinka hyvin hakemuksesi sopii hakemaasi avoimeen tehtävään tai mahdollisiin tuleviin avoimiin tehtäviin. Lisäksi hakemuksesi tietoja käytetään rekrytointiprosessin aikana kerätyn muun tiedon kanssa (esimerkiksi haastatteluissa, arvioinneissa ja suosittelijoilta saadut tiedot). Jos sinusta tulee Pöyryn työntekijä, tietosi voidaan säilyttää ja käyttää henkilöstöhallinnossa, kuten henkilörekisterissä tai muissa työsuhteeseen liittyvissä tarkoituksissa.

Tietoihisi pääsee ja niitä voi käsitellä vain rekrytointiprosessissa mukana olleet Pöyryn työntekijät ja valtuutetut kolmannet osapuolet, kuten IT hallinnoijat, jotka avustavat Pöyryä rekrytointiprosessissa.

Henkilötietojen siirto

Pöyry on globaali yritys ja tästä johtuen tietojasi voidaan käyttää globaalisti Pöyryn rekrytointiprosessin aikana. Tietojasi voidaan käsitellä maissa, joissa tietosuojalainsäädäntö ei ehkä ole niin tiukka kuin kotimaassasi.  Antamalla tietosi, hyväksyt tämänkaltaiset tiedonsiirrot. Pöyry tekee kaikki kohtuulliset toimenpiteet suojellakseen henkilötietosi ja estääkseen niiden luvattoman käytön. Palvelimet, joille tiedot tallennetaan, ovat Euroopan Unionin alueella.

Oikeutesi

Kun annat tietosi Pöyrylle lähettämällä hakemuksesi, sinulle luodaan automaattisesti käyttäjätili ja -tunnukset (käyttäjätunnus ja salasana), joilla pääset muokkaamaan hakemustasi/hakemuksiasi. Voit tarkistaa, muuttaa, käyttää uudelleen tai poistaa tietojasi milloin tahansa kirjautumalla tilillesi käyttämällä käyttäjätunnustasi ja salasanaasi.

Jos haluat tarkemman kuvauksen Pöyry rekrytointitietokantaan liittyvästä tietojen arkistoinnista, lähetä pyyntösi sähköpostilla osoitteeseen .

Pöyry tai kukaan meidän kolmansista palveluntarjoajaosapuolista ei ota vastuuta hakijan tietojen lähettämisestä internetissä (sisältäen virheet, viivästykset tai lähettämisen epäonnistumiset).

Tietojen säilytys ja poistaminen

Hakemuksesi säilytetään järjestelmässä 12 kuukauden ajan. Voit milloin tahansa poistaa hakemuksesi ja tietosi kirjautumalla profiiliisi. Tietojasi voidaan säilyttää kauemmin ainoastaan jos paikallinen lainsäädäntö niin vaatii.

Muutokset

Pöyry varaa oikeudet muuttaa tätä tietosuojaselostetta ja kannustaa sinua tarkistamaan sen ajoittain mahdollisten muutosten osalta osoitteessa www.poyry.com/careers.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen tähän tietosuojaselosteeseen tai tietosuojaan yleensä, voit olla meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .