Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Rectangle 212 + Rectangle 212 + Rectangle 212 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Twitter Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta.

PÖRSSITIEDOTE 21.01.2010

Kutsu Pöyryn tiedotustilaisuuksiin 2.2.2010 liittyen vuoden 2009 tulokseen

PÖYRY OYJ          Pörssitiedote 21.1.2010 klo 14.30

 

Pöyry julkaisee vuoden 2009 tilinpäätöstiedotteen 2.2.2010 klo 8:30. Tiedotustilaisuudet pidetään seuraavasti:

 

- Tiedotustilaisuus analyytikoille ja toimittajille klo 12:00 Ravintola Savoyssa, Eteläesplanadi 14, Helsinki. Tilaisuus on suomenkielinen.

 

- Kansainvälinen puhelinkonferenssi ja webcast-lähetys klo 15:30 Suomen aikaa (EET). Tilaisuus on englanninkielinen.

 

8.30 US EDT (New York)

13.30 GMT (Lontoo)

14.30 CET (Pariisi)

15.30 EET (Helsinki)

 

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.poyry.com. Tilaisuuden tallenne löytyy samasta osoitteesta myöhemmin samana päivänä.

 

Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla viimeistään viisi minuuttia ennen konferenssin alkua numeroon

USA: +1 334 420 4950

Muut maat: +358 (0)9 2313 9202

Koodi: 855853

 

Lisätiedot:

Peggy Hagberg, Johdon assistentti, sijoittajasuhteet

+ 358 (0)10 3322629

 

Pöyry Oyj

 

Pöyry on maailmanlaajuinen konsultoinnin ja suunnittelun asiantuntija, joka tarjoaa perusteellista toimialaosaamista ja innovatiivisia ratkaisuja asiakasyritystensä elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Toimimme seuraavilla aloilla: vesivoima, öljy ja kaasu, sähkö ja lämpö, uusiutuva energia, sellu- ja paperiteollisuus, kemian prosessiteollisuus, liikennejärjestelmät, vesi ja ympäristö sekä rakentamisen palvelut. Palveluksessamme on 7000 asiantuntijaa 49 maassa.

 

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.poyry.com