Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Rectangle 212 + Rectangle 212 + Rectangle 212 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Twitter Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta.

PÖRSSITIEDOTE 08.04.2010

Kutsu Pöyryn tiedotustilaisuuksiin 21.4.2010 liittyen vuoden 2010 Q1 tulokseen

PÖYRY OYJ          Pörssitiedote 8.4.2010 klo 11.00

 

Pöyry julkaisee vuoden 2010 ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksen 21.4.2010 klo 8:30. Tiedotustilaisuudet pidetään seuraavasti:

 

- Tiedotustilaisuus analyytikoille ja toimittajille klo 12:00 Ravintola Savoyssa, Eteläesplanadi 14, Helsinki. Tilaisuus on suomenkielinen.

 

- Kansainvälinen puhelinkonferenssi ja webcast-lähetys klo 17:00 Suomen aikaa (EET). Tilaisuus on englanninkielinen.

 

10:00 US EDT (New York)

15:00 GMT (Lontoo)

16:00 CET (Pariisi)

17:00 EET (Helsinki)

 

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.poyry.com. Tilaisuuden tallenne löytyy samasta osoitteesta seuraavana päivänä.

 

Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla viimeistään viisi minuuttia ennen konferenssin alkua numeroon

USA: +1 334 323 6201

Muut maat: +358 (0)9 2313 9201

Koodi: 862903

 

Lisätiedot:

Peggy Hagberg, Johdon assistentti, sijoittajasuhteet

+ 358 (0)10 3322629

 

Pöyry Oyj

 

Pöyry on maailmanlaajuisesti toimiva konsultointi- ja suunnitteluyhtiö, joka keskittyy tasapainoisen kestävän kehityksen ratkaisuihin. Tarjoamme asiakkaillemme integroitua liikkeenjohdon konsultointia, monimuotoisten projektien kokonaisratkaisuja sekä alan parasta suunnittelua ja projektinvalvontaa. Meillä on syvällistä toimialaosaamista energia-, teollisuus , kaupunki- ja liikenne- sekä vesi- ja ympäristösuunnittelun aloilla. Yhteensä 7000 asiantuntijaamme toimivat sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti noin 50 maasta käsin. Vuonna 2009 Pöyryn liikevaihto oli 674 miljoonaa euroa. Pöyryn osake on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä (Pöyry Oyj: POY1V).

 

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.poyry.com